Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Ewwe

Av Evelina - 29 april 2008 22:26

Hey, idag har jag bara varit hemma, Patrik var förbi en sväng.. Vi drack kaffe och ropade lite på Electra som fortfarande inte är hemma :'( men men hon har säker blivit påkörd av någon idiot som bara slängt na någonstans... Iaf så ska jag vara hundvakt åt Jenny  i morrn :D hon har köpt en labrador. hon är så jäääävla söt.. Wilma heter hon... Så det ser jag fram emot.. Vill oxå ha en, men har ju fullt upp med Rasmus.. Just nu sitter jag vid datorn och små kikar lite då och då på spanglish som går på trean. Rätt bra film om man fattar den :P iaf så ska jag fortsatta jävlas med min idiot s.k dator.. Den har drygat sig i flera dagar.. Om ni frågar mig så tror jag att det har något att göra med att webbläsaren är seg eller så är det bredbandet (måste ringa telia) får se om det är webbläsaren nu då.. håller på att ladda ner firefox 3 beta 5 just nu.. ska vara bra.. vet inte själv har bara kört med 2an.. men men natti natti.. har inte tid att skriva mer.. tar sån tid att få upp sidan..... och tack för kommentaren moster! // EwweP.s tog inte jobbet.. dom hade inget kollektiv avtal.. Bättre att vara på den säkra sidan!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Evelina - 3 september 2008 16:21

Nu orkade jag inte med alla dumma kommentarer. så jag gjorde en ny blogg igen tredje gången gillt.. som inte går att hitta bara sådär utan ni måste fråga om adressen.. Så vill ni verkligen ha reda på vad jag har för mig så skriv då till ewwe__@hotmai...

Av Evelina - 20 augusti 2008 20:57

http://evelinaostborg.blogg.se/   och jag heter östborg men det finns inte ö ^^, ahha puss ...

Av Evelina - 20 augusti 2008 17:41

Sha! Idag kommer Micke hem :D får se om han sover hos mig eller inte det vet jag inte än,, Nu är jag hos Ullis iaf idag har vi varit på rasmus dagis och fyllt i lite papper, jag har stor städat hemma och köpt hem kattmat och sand. sen var jag på vård...

Av Evelina - 19 augusti 2008 18:16

Hey, sitter hos Ullis nu har varit  ute och rännt hela jävla dagen, först i stan på körskolan det gick bra :P så körde jag ut till birsta och mötte Ullis där på media markt.. där lämnade jag in kameran.. Sen var vi till Ullis mamma coh käkade pannkak...

Av Evelina - 17 augusti 2008 12:11

Gomorrn, Jenny ringde åh väcke mig som vanligt, hon sov hos stefan inatt som vanligt :P igår var det crusing i kvissle :D massa folk. vi träffade back, morot och lillman sen träffade vi simone och cattiz oxå.. åh lite annat flummigt njurunda by night...

Presentation

Omröstning

Händer till helgen?
 Krogen med kompisarna
 Bara ta´t lugnt
 I dunno ^^,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<<
April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Me, myself and i med Blogkeen
Följ Me, myself and i med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se